четвъртък, 11 ноември 2010 г.

ПРЕДЛОЖЕНИЕ ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ

ПО-ДОЛУ ПУБЛИКУВАМ ПРЕДЛОЖЕНИЕТО ОТ ПЕТЪР ДИМИТРОВ ЗА ОБЩО СЪБРАНИЕ С ЦЕЛ НАСРОЧВАНЕ НА ДАТА ЗА СРЕЩА С ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ТЕРМОПОМПИТЕ:
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
Уважаени Съседи,
За Ваше сведение:
Въпреки мнокократните обаждания до Г-н Владимиров от мен и Иван Парпулов ВСЕ ОЩЕ не сме провели реща с изпълнителя на Термо помпите! Не сме получили и дата за такава среща в близко БЪДЕЩЕ!

Предлагам ОБЩО СЪБРАНИЕ на собствениците на 17.11 от 19.30 часа, на която да присъстват и Изпълнителите(Барокко и Бекирнов). На тази среща да се повика и представител на изпълняващата проекта "Термо помпи" фирма завъпроси от наша страна!
Други въпроси за обсъждане са оставащите за изпълнение СМР и некачествените такива!

Прикачен ще видите списъка от отаващи СМР, след събранието на 26.10.

Очакам Вашите коментари,

Петър Димитров
'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

5 коментара:

  1. Има ли някакво развитие относно срещата? Ще се провежда ли?

    ОтговорИзтриване
  2. Явно се е провела. Така както беше написана поканата и аз очаквах потвърждение,че ще се състои.Аз така или иначе писах до всички,че няма да мога да присъствам. Все пак ако някой от 5-имата присъствали реши да пише какво е станало.

    ОтговорИзтриване
  3. Хорааа има ли някакъв напредък?

    ОтговорИзтриване
  4. Здравейте,

    ето и моя коментар..
    както стана ясно, термопомпите нямат общо с издаването на акт 15 и акт 16. Не мога да разбера като имате лична вражда с господин Владимиров защо всички трябва да сме потърпевши. На мен лично вече ми писна да чакам да благоволите да подпишете акт 15! Подозирам и на много други...

    ОтговорИзтриване
  5. Дори да приемем,че термопомпите са отделно има още много неща за отстраняване по апартаментите, които са некачествено изпълнени. Тези актове са последния контрол, който хората имат върху строителя.Особено тези, които са упълномощили Строителите да подпишат акт 15 вместо тях, доверявайки им се ,че изпълнението ще е качествено.

    ОтговорИзтриване