понеделник, 8 ноември 2010 г.

Асфалтов път !?

Уважаеми съкооператори,
Тази събота /06.ноември 2010/ бях в апартамента си. Видях как за да прокарат водопровод (или канализация) за новостроящия се блок който е на груб строеж в съседство бяха разкопали целия асфалт(около 50-ина метра) на пътя, в частта му пред въпросния блок.
Пътят беше затворен за известно време и не можеше да се минава от тази страна - предполагам и други от вас са били там по това време и знаят за какво говоря.
Впоследствие този канал беше засипан и утъпкан , но асфалт не е изпълняван до момента.
Пътят отгоре си изглежда по същия начин - утъпкан с пръст, но отдолу асфалта го няма, което създава предпоставки за още по-големи пропадания в бъдеще. Въпросът е дали според техния проект за вертикална планировка въпросните строители трябва да възстановят този асфалтов път. Защото иначе трябва да се опитаме да ги убедим по някакъв начин да го направят. Незнам дали имат и уговорка с "Бекирянов" и "Барокко" да възстановят тази отсечка и дали изобщо "Бекирянов" и "Барокко" имат ангажимент към този участък от пътя.

PS: мисля , че някой трябва да се напрегне да набере(или сканира) координатите на всички, които сме си ги оставили при последните срещи и да ги изпрати до всички за да се улесни комуникацията. Ето сега аз например нямам координати на хората, които избрахме да ни представляват - може би те вече действат по описания по-горе въпрос.

Няма коментари:

Публикуване на коментар