сряда, 6 април 2011 г.

След АКТ 16 - а сега накъде?

Е Честито на всички за акт 16. Но сега се оказва ,че няма административен адрес на блока и някой знае ли каква е процедурата за да могат след това да се направят дългоочакваните индивиуални партиди за ток и вода?
Напомням на всички, че срока за регистриране с данъчна декларация на имотите е 2 месеца (т.е. до 19 май). После - глоби !

2 коментара:

  1. Здравейте,

    До колкото разбрах, няма никакъв проблем да се регистрират партидите за ток и вода на временен адрес. Дори да няма улица, може да се впише "УПИ...и т.н.". Това го научих от вече препатили колеги.

    ОтговорИзтриване
  2. Здравейте,
    Последните месеци отново се обсъждат теми свързани с кооперацията ни, но честно казано пращането на електронни писма (e-mail) не ми се струва подходящо и удобно за тази цел. Бих искала да помоля автора на този блог, ако е по-запознат с този тип "медиен формат" и има желание да напише няколко по-актуални теми, които да може да обсъждаме. На мен лично ми се струва по-удобно, а и който иска може да се присъедини и да следи темата.
    Относно новите теми, които вълнуват жителите на жилищната сграда визирам предложението да се асфалтира пътят до нея. А аз лично бих предложила и още едно "облагородяване", което не знам кога ще дочака събрание, на което да се обсъди - площадка с пейки и детски съоръжения.

    Надявам се не съм досадила с този коментар!

    ОтговорИзтриване